ni darah implantasi ke

Assalamualaikum Maaf NK Tanya..saya Hari pertama last period 9.9.21 Hari keluar MCM ni .saya dh cek upt 3.10 double line tp Samar guna clear blue..tp harini dia kluar.ni darah implantasi ke ##ingintahu #bantusharing #firstbaby

ni darah implantasi ke
3 Balas

Tu darah fresh sis, rasanya bukan spotting. Pergi scan, kalau awak pregnant takut tanda gugur

3y ago

period ke kalau Mcm Tu sis?

please ke klinik utk kepastian..

3y ago

Nk kena scan ke sis?

itu darah implantasi ke sis ?

2y ago

saya tak sure tapi time tu xjadi mengandung..mungkin chemical pregnancy..time keluar tu saya buat kerja rumah byk tu yg darah turun..