Bleeding Minggu Ke 6

Saya baru pregnant week 6 dan 2 hari lepas spot blood. Semalam macam period dan kena pakai pad. Ada Sesiapa yang pernah mengalami sedemikian?

7 Balas

G hospital sis. Saya pernah kluar darah sbb byk pergerakan time kerja kt office waktu pg then dlm jam11 kluar darah. Sampai je d emergency, mereka tolak sy ke lb. Di sana kes saya drujuk doc pakar, kena scan & amik sample. Alhamdulillah jantung baby masih kuat &takde bukaan jln. Sejak tu saya sgt berhati2 takut perkara yg tak diingini terjadi. Refer doc ya sis

Sya trjadi mcm tu masa gugur bulan 1 hari tu..mula2 skit je warna coklat2 cmpur lendir...gi klinik doktor ckp spotting....tapi mkin lama mkin bnyak n mkin segar warna darah...x de rezki gugur😥...tapi alhmdulilah skrg allah bagi lagi sekali dah 2 bulan kndungan sya...15 thun menunggu..doakan saya

sy prnah mcam sis jgk dh 7mggu lbh.. last2 tu tbe2 trn darah. mcam sis a.. mcm prios. prgi klnk. pakar puan smue . ckp janin xjdi..lpas 4blan allah beri rzki .. skrg alhmdulillah dh 3bln dh skrg... sis pkir baik2 je okk..byk kn brhat ye.. prgi klnk chek tgk ape dkter ckp.. prgi klnk pkar puan ye sis.. pkir positif je

Dr kata apa? Sekarang lagi Ada keluar spotting?

G klinik lah lau kuar drh kit2 biasa

Better g scan..

Kena byk rehat