SAKIT PINGGANG MELAMPAU

Saya baru preggy 8 week ank kedua. Tapi pagi ni msa tgh sarapan, pinggang sy tiba2 sakit sgt.perut pon sakit jgk. Tp xpernah rasa sakit sgt pinggang mcm ni... Ibu2 tau x kenapa? Rse sakitnya mcm nk kne cntraction ank 1st dulu... Bahaya ke normal? Help me & thanks in advance

1 Balas

g laa jumpa doc

5y ago

Setiap org sakitnya tak sm maksud dia sis..da yg rs perut cramp tp ok smpi bsalin..tp da yg perut cramp sbg tanda nk gugur..mcm sy cramp bpanjgn dn akhirnya gugur..better sis jumpa doc ye...lps jumpa doc..akan lebih rs tenang...sy doakn sis dn kandungan sihat...