Sakit belakang

Saya baru nak masuk 8w. Ada tak sapa2 berasa sakit belakang masa pregnant ni? Saya rasa salah satu sebab sy kerja di kaunter 8-5 dan berulang alik 100km pergi balik utk kerja. Normal ke rasa sakit belakang dan penat yg terlampau? Pergi kk pun doc bagi mc sehari je😅. Tq ya mommies semua jika ada yg menjawab soalan saya.

1 Balas

Allahu... Aktiviti berat juga tu. Kena jaga postur sesuai kehamilan. Kalau naik kereta, guna lumbar support pillow, guna kasut sesuai kehamilan. Mudahan semuanya baik tanpa mudarat

2y ago

Sama-sama..