Hamil lagi

Saya baru miscarriage at 5 weeks last month. This month rasa mcm tgh ada morning sickness? Ada tak any pendapat... Baru miscarriage tp dh lekat balik?

10 Balas

Saya macam tu jugak, 26/4 saya gugur di week hampir 12. 31/5 saya period first period, 29/6 sepatut saya second period tapi tak dtg, cek upt positif. Tapi hanya tahan 7w, sbb rahim tak ckup kuat utk prgnant bt msa ni. Sekarang saya tengah berpantang. Doc suruh rehat 6 bulan. Tapi org dulu2 kata kalau gugur cepat lekat, saya pun tak sangka saya lekat, rancang sendiri pun lekat jugak, rezeki. Semoga lepas ni ada rezeki saya lagi and semoga selamat hingga bersalin.

boleh je sis..utk kuat rahim for next pregnancies sis consume susu preggy love.dlu sy 3x gugur.alhamdullilah after consume susu preggy love.skrg pregnant dh 32weeks.klu sis nk beli.boleh tgk kt ig nie

Ade je sis.. saya misscarriage lepas hari ke-17 gugur tu ade keluar eggwhite tanda subur. Tp tak bersama suami sbab mmg plan nak rehat dlu. So tak mustahil blh pregnant lepas gugur

Sis cuba cek upt ya...cuma dinasihatkan klau preggy kali ni bykkan rehat.. ada org mmg mudah lekat lps gugur.. InShaaAllah ada rezeki tu

sy bru je lepas pembedahan ectopic pregnancy bulan 12 2021 ..tp feb 2022 sya pregnant ..skrg 25w 😊

Saya bulan 2 gugur 5 weeks. Bulan 3 pregnant semula. Sekarang dah 5 bulan😁

2y ago

ohh..pttla sy kena Bebel 🤭

org kata lps gugur mmg cpt lekat.. try la check upt

buat upt test. boleh jadi lekat or boleh jadi nak period.

sy 12w .. tp darah da kluar sikit2

Ya boleh jadi. Mcm sy.