perut mengeras dan tegang 10 weeks

saya baru masuk mggu ke 10, 2-3 harini perut saya selalu rass tegang dan mengeras. tp tak sakit yang mencucuk ke apa, cuma rass tegang n kembung. saya tak thu faktor baby membesar atau sebab saya sembelit sekali. ermm risau la dgn keadaan baby, takut nak pergi scan. kwan2 rasa baby okay je ke

1 Balas

Jumpa doc terus kalau risau. At least kalau ada apa2, dah dapat detect dari awal. Lebih baik bertindak dulu sebelum terlambat.