Tanda2 buasir kembali

Saya baru masuk 7 minggu untuk anak kedua nie..tapi tiap Kali buang air besar mesti berdarah..risau rasanya..awal sgt nie..anak petama dlu masuk 7 bulan baru berdarah .tu Pon doktor Kate tnda2 nk kne buasir ..so jadi takut tiap Kali nk membuang..

2 Balas

Risaunyaa, saya hari tu saya gugur dalam pantang tu jadi buasir sampai pergi klinik amik ubat, tak pernah kena seblum ni, bila kena bau tau pedih dia mcm mana, sampai takut nak buang air besar. Ni saya prgnant semula, takut and fobia kalau kena buasir😢

1y ago

saya buang air besar tu xsakit langsung Pon tp berdarah..so jadi tkut

Sy pun dh start, buln 2 hri tu bru laser buasir. Seriau dibuatnya. Minum air dh berliter. Cuba tnya dr psl duphalac boleh ambil tk?? Sbb setahu sy yg tu safe for pregnancy.

1y ago

kite xkeluar lgi..cuma baru buang air besar bedarah je..jadi risau taw