sakit menyucuk

saya baru masuk 20w harini. smlm sblm tidur rasa sakit bawah pinggang belah kiri. pagi ni bangun rasa sakit yg sama jugak. ni ditambah lagi rasa sakit menyucuk kt bhgian depan perut. sakit sangat2 dan banyak kali dlm satu masa. kenapa ya😢 saya risau sbb smlm saya ada terminum air herba

1 Balas

jika ada trslh makan dan ada minum air herba..dan mengalami sesuatu abnormal pd bdn .better puan pergi jumpa doc kadar segera tuk dptkn rawatan..mg dpmudahkan segalanya aamiin