sakit pinggang ke bawah

salam. saya 22w skrg. demam sejak 31/12. harini tinggal sisa batuk n selsema, badan dah tak panas. brapa hari ni bawah perut belah kiri asik rasa sakit menyucuk ja. smlm paling kuat sakit dan kerap. pagi ni bangun rasa lenguh dari pinggang smpai punggung ke bawah. rasa risau lak. sapa prnah jadi camni tak? normal ka?

1 Balas

Boleh jumpa doktor sis. Dulu sy mcm ni, mcm org sakit nak beranak, sakit period2 sakit belakang pinggang segala tu. sy xtahu. sbb 5x pregnant elok saja. rupanya sy keguguran lepas tu. nnti bgtahu doktor apa sis alami

6mo ago

sis rasa sakit tu brapa hari? n gugur minggu ke brapa? aduh risau lak saya. nak kena prgi klinik ke hopital? sakit2 tak sihat ni rasa berat jgk la nak pi sbb kena tunggu lama😥 haritu anemia kurang nafas pun pi pukul 5 ptg kena tunggu 4 jam baru dorg attend. sudahnya pukul 4pagi baru boleh balik