Pertanyaan berkaitan kelahiran ceaser .

Saya baru lepas melahirkan anak pertama secara ceaser , persoalanya boleh ke kalau melahirkan anak kedua secara normal ?? Minta bantuan jika ada sesiapa berpengalaman seperti demikian .??

1 Balas

Dekat discharge note hospital ada tulis boleh bersalin secara VBAC utk next pregnancy tak? Kalau ada maknanya boleh. Sy emergency czer November lepas, dkt discharge note ada semua terperinci termasuklah klu mengandung anak kedua nnt boleh bersalin secara normal (VBAC) atau tak.