TTC AFTER D&C

Hi, saya baru lepas habis period ke 3 after d&c (sbb kantung kosong), sekarang baru nak cuba conceive balik, saya nak tanya cadangan pelincir yg selamat dipakai utk conceive? And boleh share pengalaman/tips kepada yg pernah miscarriage & berjaya pregnant balik? Terima kasih 😊

6 Balas

Xde guna apa2.. berurut, bertungku lpstu first period tros lekat. Alhamdulillah. Bergantung rezeki. Insyallah moga rezeki utk awk ya. Aammiin

1y ago

InshaAllah amiin. Terima kasih atas doanya 🤍