TTC AFTER D&C

Hi, saya baru lepas habis period ke 3 after d&c (sbb kantung kosong), sekarang baru nak cuba conceive balik, saya nak tanya cadangan pelincir yg selamat dipakai utk conceive? And boleh share pengalaman/tips kepada yg pernah miscarriage & berjaya pregnant balik? Terima kasih 😊

6 Balas

sy xpernah pakai pelincir pun guna pelincir semulajadi 😆 . bersama waktu subur je terus lekat lepas lekat tu sy mkn ubat kuatkan rahim jugak .

1y ago

Masa dh tau pregnant tu sy pegi scan n mintak ubat kuatkan rahim .