Miscarriage kali ke 2..

Saya baru keguguran kali ke 2 pada tahun yg sama...? kali ini sebb jalan dh terbuka n air ketuban dh bocor....so doc memang dh tak lh nak selamat kan...baru 18 minggu... masa bersalin tu uri pulak tertinggal so kene D&C..sama jgk masa yg pertama dulu (anencephaly) pun kene D&C.. Sy masih fobia dgn semua ini.. Tpi tak sampai putus asa..sy masih nk cube dapat kan zuriat.. sy kahwin pun dh 7 tahun.. Sy nak tanya kalau2 ada puan2 dalam ini yg pernah ada pengalaman mcm saya jalan terbuka awal.. klu mengandung lagi boleh terjadi lagi ke?? Macam mane nak selamatkan dri awal..?? Tq ?

8 Balas

Sori ye bertanya...kandungan pertama gugur dalam berapa minggu?

4y ago

Saya pon mcm awak..6thn kawen baru disahkan pgnant..thn yg sama mengandung.kali pertama dan kedua gugur..ni kali ketiga mengandung thn sama..saya doakan awak tabah dan kuat ujian ni ye