Metformin untuk GDM

saya baru je mkn Metformin tadi pagi..tapi nmpk cm xsesuai..sbb alahan ...mata sy bgkak truk smp ke klinik dlm tmpt keje kena cucuk ubat alergik..rupanya saya alah pada ubat yg ada Formin kat blkng nama ubat tu..sbb sblum ni penah makn ibuformin pon mata sy bgkak truk..esok baru pi ke kk dan tukar ubat

1 Balas

mommy start makan ubat bila? Masa bsp brapa?

5y ago

tu la pasal..last bsp yg masa dinner tu sya 5.7 ja...kna jgak mkn ubat..ni dah alahan..xpasti doc tuka ubat apa plak...esok sy update lain.. insha allah xdak apa tu..jgn isau...yg pntng bby kita n mummy sihat..;)