GDM - Metformin

Hi mommies.. ada x mommies kt sini yg on ubat Metformin sbb result minum air gula border line? Doc dh suruh sy start mkn, about 4days dah. Mslhnya bila mkn ubat nie, badan jd letih lesu and nak tidooooo je. Bese xdela mcm tu. Btw i'm just 14w pregnant. Any mommies yg nk share? TIA

1 Balas

Brp bacaan gula sis sblm start ubat ni.. Sy gdm tp on diet jer. Rasanya ubat tu ok jer. Kdg gula tingi ni yg mmbuatkn kita lesu. Rasa nak tdo. Sy wlupun on diet pun cmtu gak.