BULAN RAMADAN BAKAL MENJELMA

Saya baru hamil 5w. Tak lama lagi dah nak puasa. Saya risau, tentang larat kah saya berpuasa & perkembangan janin yang tengah membentuk. Boleh tak ibu ibu share pengalaman/info berpuasa/tidak pada trimester pertama? Terima kasih. #love #kandunganFIRST #staysafestayathome

14 Balas

Saya pun duk fikir pasal puasa ni sbb puasa ganti tak habis lg. Nak puasa tapi masih di tahap first trimester lagi. Nak try puasa dan tgk keadaan badan kalau tak lalu berbuka aje.