breastfeeding??

saya baru dpt tau saya mengandung dlm 5week mcm tu,anak pun masi susu badan dan tak nak susu botol dan tolak susu formula?soalan saya ada x momy kat sini masa mngandung still on breastfeeding ada masalah x atau akan ada masalah yang akan timbul..?#pregnancy #mommybuntu

4 Balas

Saya minta maaf ya mommy sebab saya tak lalui apa yang mommy lalui. Anak saya baru seorang setakat ni. Tapi saya yakin ada ibu lain yang pernah lalui seperti mommy dalam komuniti TAP ni. Jom mommy lain kongsikan di sini🤗 #TAPsupermoms #TAPactiveusers

sy pn mcm sis,dpt Tau pregnant 5w ,sy try terus stop bf utk anak pertama..anak sy pn xnk susu formula,try yg lain pn xnk..dia cuma mintak air sirap dlm botol n sekarang minum Milo..sy stop bf dlm 4 5 Hari mcmtu dia dah ok x mintak bf lg.

cam sy ank br 5bln dh hml lg..sy dh konsul dokter sru sy stop bf cz blh rangsang janin gugur..lps brsln br sy smbung balik bf tuk ank prtma

doc bgtau kt sy masa mula2 prgnant haritu xde masalah utk terus bf anak.. xde lg org yg gugur sbb mnyusu anak.. itu la yg doc sy bgtau.