kembong perut minggu ke 5 apa solution dia

saya baru di sah kan mengadung. sejak disahkan mengadung. sy kerap skit perut seperti kembong perut. dah tidak selesa berdiri bangun baring. sehingga 1 malam saya menagis. apa puncanya ?

4 Balas

xboleh biar kosong sis. sy biar kosong,lg buat rsa nk muntah. angin bnyk xmau keluar. kalau boleh jgn mnum eno atau buh minyak angin. kndungan awl lg tu

Jangan biar perut kosong. Kena kerap makan dlm kuantiti yg sikit. Elakkan makan pedas2 dan yg berangin

minum air suam2 panas. nt sendawa bnykk

jgn bg perut kosong