Amalan minuman untuk elakkan kafein & skincare

Saya baru check UPT semalam dan positif. Syukur. Ramalan clear blue 2-3 minggu. First pregnancy. Apa minuman yg baik utk peringkat awal kandungan dan adakah pemakaian skincare mengganggu pada peringkat awal kehamilan?

1 Balas

2-3 minggu? Klu clearblue indicate 2-3 it should be 4-5 minggu dah. Just consume folic acid shj utk awal2 ni. Klu xd alahan, blh minum susu. Skincare kne jaga2, especially anti-acne. Some of ingredients are harmful for pregnant woman.

2y ago

terima kasih respon.