Urutan peranakan

Hi. Saya baru berkahwin 10 bulan. Saya belum ada rezeki baby. Saya nak cari orang mengurut yg dipercayai area KL, Ampang, Damansara. Sesiapa ada contact orang mengurut boleh share ? #firstbaby #pleasehelp

8 Balas

Sis lebih baik pegi cek hospital dlu suami isteri. Alat dekat hospital pun dah canggih2. Saya pun TTC hampir 4 tahun. Alhamdulillah tahun ni Allah bagi rezeki pregnant lepas ulang alik O&G hospital selama 5 bulan. Doktor bagi makan clomid 2 bulan dah lekat. Doktor pun akan share tips2 makanan kesuburan untuk suami dan isteri.