KANTUNG TAK NAMPAK

Saya baru balik dari klinik dr ckp masih x nmpk apa2.. kecewa 😔 btul ke saya pregnant?? ragu2 😭 first time nak ada anak 😢#firstmom #ingintahu #bantujawab

KANTUNG TAK NAMPAK
23 Balas

awal sngt kut awk prgi scan.. tggu kandungan 6 7 mggu baru prgi scan.. sllunye dh boleh dgr heart beat..

4mo ago

period regular je selalu.. 2 minggu lg sye try check upt lg skali.. tq sis🙏🏻

ni mcm sy..line samar²..masa tu ragu²..sekali bli clear blue.. alhamdulillah mmg mngandng tp bru 1-2weeks..

line masih samar2 tu..macam kes saya dulu..masih awal. insyaallah ada tu. repeat scan lagi 2-3 minggu

sy bru je pg scan semalam,5week..bru nmpak kntung je...kena repeat 2 minggu lg..doakan sy ibu2🥰

weak positif tu.. in shaa Allah prgnnt.. 8 weeks onward, try pegi scan, confirm kn..

4mo ago

baik sis.. sye excited sngt nk tngk baby tu yg pergi awal dngn hrapan dpt la tngk kantung pon jdi la.. nnti 8w sye try check lg.. tq sis🙏🏻

saya pun awal2 tak nampak kantung dah 7 minggu keatas baru nmpk

Jgn risau, awal lagi, sebaiknya scan masa 8w ke ats, sy pun mcm tu dlu

Kalau baru 5-6w memang xnampak sis. Kena tunggu 8w keatas

baru lg tu dik. akak 7 minggu baru nampak baby.

4mo ago

kalau ikut kan pengiraan dr dngn apps.. sye dh 6 minggu.. tp still x nmpk kantung 😌

awl lagi cuba pergi 8 minggu