Bengkak semasa hamil

Saya baru 7weeks 3days pregnant. Normal tak telapak tangan dan kaki saya bengkak? genggam tak kuat, pegang cawan pun sakit. #1stimemom #firstbaby #bengkak

2 Balas

klau awal2 bengkak tu tak sure la.. masuk 8bln ke atas bengkak tu normal. xperlu stokin mahal2 pun, tido bg tinggi kaki, sblum tdo sruh husband urut dgn myk sikit..

3y ago

skrg da tak bengkak. alhamdulillah da masuk 5 bulan. lebih pada sakit belakang pulak. kena standby bengkak kaki 8 bulan nnt. thank you sis bg tips

7w dh edema ke..tido naikkan kaki sikit gune bantal.xpn pki stoking momcare.melabur sikit xpe .tuk kesihtn .stoking blh pki smpi bpantang..

3y ago

alhamdulillah skrg dah 21 weeks, okay pulak. awal2 haritu bengkak sampai 9 week je. kalau lepasni bengkak boleh saya ikut tips sis tu. thank you!