1st baby & 1st pregnancy

saya baru 7 minggu lebih .. boleh ke saya puasa ?? atau x perlu ?? sebab kawan saya kata x perlu puasa sebab nanti baby x cukup zat .. boleh bg suggestion ??

1 Balas

yes..kalau rasa tak larat better jangan puasa..boleh memudaratkan baby..make sure baby cukup nutrisi👶

5y ago

saya minum susu kotak mcm dutch lady or hl je..sebab yg debu like anmum tu doc kata byk sangat gula..and now sy mkn folid asid je..sebab semua vitamin sy mkn terus muntah..nasib baik hb sy normal..so doc kata its okay kalau tak mkn vitamin lain😊