Makan meggi&buah mangga

Saya baru 6weeks,teringin nak makan kerabu meggi dgn buah mangga...ok ke utk saya makan??? #seriusnanya #ingintahu #firstmom

13 Balas

Buah mangga ade pape ke? Mase saye preg ape saye nak makan saye makan je, lagi pelam muda sebab memang nak makan bende masam je mase preg. yang macam tak elok macam maggi tuh boleh makan, tapi jangan laa selalu dan jangan laa terlalu pedas. Kalau takut, makan siket buat lepas teringin je.