FEVER ON OFF ON OFF

Saya baru 6weeks tapi saya slalu rasa demam satu badan trutama ptg smpai malam... Normal ka mcm tue? Badan jak rasa panas tapi saya x rasa pemah mcm org sakit demam tue.... Huhuhuhu Tolong share sikit experience mommy semua

2 Balas

macam saya di hujung2 kehamilan setiap masa panas je badan. tak cukup dengan kipas syiling, kipas kaki yg mcm kenduri pun still panas. Lepas bersalin, normal balik dah. don't worry too much

Memang sis, hormone bertukar tuka tu yg jd badan panas la sejuk la, tabah ya sis