Termakan Hati Ayam Dlm Usia 6minggu Hamil

Saya baru 6minggu disahkan hamil. Tapi saya dah termakan hati ayam. Dah selepas tu baru saya tahu hati ayam boleh menyebabkan keguguran ?. Ada kemungkinan ke? Tlong saya

41 Balas

Mana ada sis 😅.. sy pun makan hati ayam tapi seminggu 2 3 kali je.. jgn la makan hari².. kdg2 seminggu skli..

5y ago

Yg penting jgn minum air tebu la.. sy pun dari awal sampai 32 minggu langsung x minum air tebu. Kalau yg lain tu minum gak tapi bpada²

X tahu plk saya hati ayam menyebabkan keguguran..sbb sy sllu mkn masa preggy.. Alhamdulillah x der apa2

5y ago

Sama2..

Sia slalu mkan hati ayam..alhamdulillah tiada apa2× pun yg trjadi dngan kandungan sia.. #3BulanLebih

5y ago

Alhamdulilah sis. Terima kasih sis sudi share 😊

hati ayam tu boleh mkn sis..sbb bt tambah drh x perlu risau sis htibayam xda effek yg berbahaya..

5y ago

Alhamdulilah, lega sy. Terima kasih taw sis 😊

Xpenah dgr pulak hati ayam boleh sebabkan keguguran. Yg sy tau hati ayam elok mkn utk tambah hb

5y ago

Okey je mkn hati ayam..sy suka je mkn dr awl hamil lg..skng da 38w pn ska mkn lg..😁

Xde pe lah kwn sy selalu mkn ht ayam alhamdulillah bby ye slmt je siht skrg dh msuk 5thun dh

5y ago

Yeke sis. Alhamdulilah. Terima kasih ye sis. Maaf la ye sbb sy first time hehee

Hati ayam tu elok la bg tmbah darah,sis bca dkt mana mkn hati ayam bley gugur..ya allah

5y ago

Tk semua dkt google tu betoi😆

Sape ckp makan hati ayam blh gugur? Sy lagi la dokto suruh makan sebab hb low.

5y ago

Makan seminggu 2 3 kali ok 😊bagus utk naikkan hb

😂😂😂 hati ayam la sihat boleh buat tambah darah. saya setiap minggu makan .

5y ago

Hehehe. Okey sis

Hati ayam bagus untuk tambah darah.itu yg doktor and Nurse penampang bagi tw sya..

5y ago

Okey sis, terima kasih taw 😊