Termakan Hati Ayam Dlm Usia 6minggu Hamil

Saya baru 6minggu disahkan hamil. Tapi saya dah termakan hati ayam. Dah selepas tu baru saya tahu hati ayam boleh menyebabkan keguguran ?. Ada kemungkinan ke? Tlong saya

41 Balas

sy 16w memang mkn hati ayam utk tambah darah .. xtwu la kalau 6w x boleh mkn ..

5y ago

😊 hopefully

Sy hati ayam,lembu semua tibai. Sbb utk naikkan hb. Hehe. Insyaallah tkde pape

5y ago

Sama². Dont worry ok. Keep the positive vibes je.

Rajin² membaca gali ilmu sis.... hati ayam la bagus untuk tambah darah ✌️

5y ago

Hehehe. Maaf taw sis. Okey sis, terima kasih ye 😊

😂...bleh je mkn hati ayam sis...jgn pulak mkn hati tu xbleh...😅

5y ago

Kikiki. Okey sy mkn hati ayam je lagi sedap kan 😂

Hmm bukan hati ayam tu utk naikkan hb ke sis? Positive thinking jelaa

5y ago

Baik sis. Sy positive balik. Terima kasih sis 😊

Aikkkkkk..baca kat mana...yg tau hati ayam ni blh naikkan hb

5y ago

google bukan ckp hati ayam bagus ke sebab tambah darah ? 🤔

Xde masalah hati ayam...ade masalah kalu ade darah tinggi..tu je

5y ago

Okey. Terima kasih ye sis 😊

Allah.. xpe je lah.. be positive la.. in shaa Allah xjd apa2..

5y ago

In shaa Allah. Terima kasih ye sis ☺️

Xda pape sis..hati ayam tu blh bantu naikkan hb..jgn risau ya

5y ago

Xpa sis..sy pn tau sbb nurse kk yg gtau..hb sy low..tu yg nurse tu suggest kna mkn apa

Xpernah lg dgr hati ayam penyebab keguguran😂😂