mintak pendapat

hi saya baru 5 weeks . tapi selalu sakit kepala . rasa berdenyut denyut . normal ke ?

11 Balas

saya awal trimester sampai masuk second trimester kerap sgt sakit kepala. kdg tak tahan sampai keluar air mata & terpaksa makan panadol. lepas ikhtiar pakai minyak aromatherapy & pasang diffuser kt rumah alhamdulillah serasi dgn saya dan sakit tu slowly berkurang. sekarang dh masuk 3rd trimester 31w dh takde lagi sakit kepala. semoga dipermudahkan urusan sis sampai bersalin

1y ago

boleh share tak aromatheraphy & diffuser jenis apa ?

saya 10 week. dari awal pregnant mmg xde rasa apa2. dah masuk 10 week ni baru rasa sakit kepala.. batuk .. selsema.. aduu.. rimas betul.. 😣😣

Normal sis. Awal2 lagi la mcm mcm. Nnti lama2 ok. Cuma bila dah masuk 2tri atau 3 tri asyik mengantuk jela hehe

awak alahan teruk tak. blh jadi disebabkan alahan awak yg teruk ataupun anemia

normal sis..lama2 akn beransur..tpi sy masa baru preg memang lama sangat sakit kepala

1y ago

ya sis ...memang akn beransur..tpi mbik masa yg lama..mcm sy dh masuk 15mnggu..kadang mkn pndai juga muntah balik sis..sakit payudara pn dh kurang tak mcm baru2..cuma sy pn kerap kencing dan makan

Normal saja. Sy kerap sakit kepala time mngandung. Makan pandol lepas tu ok je

boleh jadi anemia. hb low

tak normal.. 😭😭

Normal Sis ☺️

anemia kot