Awal pregnancy risau

Saya baru 5 weeks, tp rasa mcm clueless apa yg jadi dgn janin dlm rahim okay ke tak okay ke sebab tak tahu apa2...last week pi scan x nampak sebab doktor kata kecik lagi so suruh dtg lagi 2 weeks. Ramai jugak kata better pergi scan bila dah 7-8 weeks... Ada sapa2 mcm saya, Ke saya yg tiap hari over dok risau.

2 Balas

Dulu saya pun camtu juga ,Now i preggy baby yg ke enam dah,Baru 4 week 3 day,semoga allah permudahkan urusan kita yer.Doa yg baik baik dan selalu fikir yg positive .Inshaallah semuanya dalam keadaan baik baik jer

fikir dan doa je yg baik2. faham risau tu