Start shopping barang baby

Saya baru 5 bulan pregnant (23weeeks), boleh ke start beli brg baby sikit2 dlu memandangkan skrg banyak sales hujung tahun… ada pantang larang ke sbb pernah dengo org ckp x elok beli awal2. Saya saja nk prepare beli sikit2 dlu , bersalin pulak time bulan puasa. Nanti dah hujung2 takut tak larat/ terkejo2 dgn wktu berbuka lagi . Sorrylah saya overthingking skit.. harap ada yg sudi share ye#bantusharing

36 Balas

hi mommyy, beli je sis. seronok apa ada sales time cm ni. itula kesempatan kite nak jimat duit. x yah dgr mulut org lain. mom to be kena fikir positive dan minta doa yg baik-baik semoga baby sihat dlm kandungan skrg ni. pengalaman sy dulu, masa kandungan 7 bulan baru sy start beli barang baby kat Aeon Mall. satu tempat je pergi. sy dgn husband je yang tahu. x perlu updated kat sape2. pa pun semoga dipermudahkan urusan sis nanti.