Start shopping barang baby

Saya baru 5 bulan pregnant (23weeeks), boleh ke start beli brg baby sikit2 dlu memandangkan skrg banyak sales hujung tahun… ada pantang larang ke sbb pernah dengo org ckp x elok beli awal2. Saya saja nk prepare beli sikit2 dlu , bersalin pulak time bulan puasa. Nanti dah hujung2 takut tak larat/ terkejo2 dgn wktu berbuka lagi . Sorrylah saya overthingking skit.. harap ada yg sudi share ye#bantusharing

25 Balas

5bulan dah takde masalah nak beli. Cuma berpada2 la berbelanja tu. Nb cepat membesar

boleh je nk beli barang baby tu.. beli yg penting² je dulu..

boleh je beli sikit 2 nanti xla banyak duit keluar

saya tak seawal gitu, saya beli around 33w above.

blh Jack beli tapi jgn terlalu seronok sgt..