Keluar darah

Saya baru 4 minggu 5 hari.. Tp keluar darah, sakit rahim dan sakit pinggang.. Rasa mcm nk membuang adakah saya gugur😭

Keluar darahGIF
11 Balas

pergi hospital terus.. mcm saya igtkan senggugut .. berhari keluar darah dan sakit perut mcm senggugut... x tahan sgt sakit pergi hosp.. rupanya ektopik ... naseb bek x berlaku apa2 yg teruk ...cuma kene tebuk 3 lubang dan buang tiub sebelah... sbb ektopik saya dah ggugur sendri dan berlaku koyakan sikit kt tmpt dia jadi tu.. tu menyebabkan bleeding x berenti..

8mo ago

MCM mana keadaan sis Dani skrgni? dah pegi hospital or Klinik ke? doc Kata APA?

kalau keluar darah banyak, risau. kalau keluar darah setompok tu normal. sakit Rahim & pinggang kadang normal. janji tak kerap

ancaman keguguran. macam sy tahun lepas gitulah. klu sakit perut cam senggugut tuu mmg kene pegi hspital trs ye

Tu tanda2 nk gugur. Sy mcmtu tahun lepas 5w masa tu Sy cuma keluar darah Tp janin tu doc keluarkan Tak kena cuci

Betul sis. Terus pegi check untuk scan. Saya pon simptom mcm ni. Scan2 rupanya ectopic. Jangan lama2 takot lagi bahaya.

8mo ago

ye ke.. kita scan biasa je kn... klu kat klinik mana2 akan dpt result dia juga ke?... sis buat operation ke?

terus pegi hospital utk cek, tanda keguguran atau janin luar rahim...

sis pergi klinik cepat! kita tak tahu apa apa yg berlaku dgn baby..

pergi klinik / hospital dengan segera... jangan lambat2..

tanda keguguran tu..pergilah hospital terus dik..

jumpa dktr puan..takut mngdung luar rahim