Lewat 4 hari

Hi, saya baru 3bln kawin, umur dah 30 dan husband umur 31, kamj mg planning nk anak secepat mungkin..sekarang ni saya dah 4 hari lewat period.. Perlu tak test UTP atau rileks2 dulu.. Tp sakit mcm senggugut tu mcm ada, and macam slalu jadi before period sebelum2 ni..nk ambik test UTP, tp takut kecewa..so apa pendapat korang..

3 Balas

Nak terus cek pn boleh. Planning nk ada baby ni mmg xboleh lari dr rse berharap n kecewa. Klu sis boleh sabar seminggu lg, tggu je dlu. Selagi x period, insha Allah ada harapan.

Hi smua, saya dah check and positive.. Doa2kan tuk saya ye.. Thanks...

5y ago

Tahniah mommy. 🥰

Eh silap tulis plak, UPT la.. Heheh..