Normal ke tak?

Saya baru 30week dah kerap sgt g tandas rasa nak berak, sehari 4-6kali...normal ke eh??? Adakah itu tanda2 nak bersalin???

4 Balas

Normal la kot.. saya 32w pun mcm tu sejak 29-30w tu. Rasa nak berak tp tak. Tp Alhamdulillah lawas buang air besar sehari 2-3 kali membuang. 🤣 Checkup and scan smua normal xde ape pun. Maybe baby dah besar and menekan2 usus smua kan 😅

Normal sis. Saya paling kerap 4 kali saja. Kali ke-4 pun dah nervous kenapa pulak nihhhhh. Anggap saja lawas membuang dan baik baik. Saya 32 weeks 🥰

saya 31 week appointment siang tadi saya pun sama asek asek nak buang air besar but nurse kata takda masalah pun normal je

cuba awak tanya misi awak.