Sakit

Saya baru 22minggu.. Tapi sejak semalam sampai kehari nie dok sakit dekat bawah perut sebelah kiri dengan baby kadang2 suka mengeras.. Kdng2 sakit tu rasa nak nangis ja..

1 Balas

Usap2 perut sambil borak dgn baby. Biasa la anak 1st kan. Rahim tengah mengembang. So perut senang mengeras. Baby banyak bergerak.

4y ago

Sy pun tak pasti la sis. Sbb perut sy belum pernah rasa mengeras lagi. Cuma kadang2 je tegang bila makan banyak sangat. Tapi orang kata perut mengeras tu normal sbb baby banyak bergerak. Tapi jangan mengeras yg terlalu lama.