mama muda 🤪

saya baru 20 tahun... preggy for 5weeks plus.. ❤️🥰 symptom macam saya ni biasa ke? sakit pinggang, tak muntah tapi loya, makan perut rasa sebu, tak makan lapar sangat... lepastu nak tido je rasa, sampai naik segan sebab dduk rumah mentua😢 perut cramp tetiba kadang even cuaca biasa bukan sejuk, kalau sejuk bukan main lagi... its really hard for me,..🙂#bantusharing #advicepls #mommybuntu

26 Balas

Congrats. Semoga dipermudahkan segala urusan ye. Doakan sy ada rezeki utk preggy jugak ye. 😊

4y ago

In sha Allah. Aamiin Allahuma Aamiin. 🤲✨🥰