mama muda 🤪

saya baru 20 tahun... preggy for 5weeks plus.. ❤️🥰 symptom macam saya ni biasa ke? sakit pinggang, tak muntah tapi loya, makan perut rasa sebu, tak makan lapar sangat... lepastu nak tido je rasa, sampai naik segan sebab dduk rumah mentua😢 perut cramp tetiba kadang even cuaca biasa bukan sejuk, kalau sejuk bukan main lagi... its really hard for me,..🙂#bantusharing #advicepls #mommybuntu

26 Balas

sy pon 20thn , sec baby... dh 17 weeks, mula² mmg mcm tu... smoga bertabah ye mommy to be...

4y ago

Sama la kita , sec baby dah 18week 🤣 umur pun sama .

umur kita sebaya sis , sekrng 30minggu dh . mula mula normal sis , pape pon congrats

lain org lain simptom kehamilan..apa yg awk rse normal..sy alami bda yg sama

akak umr 23 ..time umr 20 msih mnuntut di universiti dok bz pgg buku lg😅

sya umur 17 tgh mengandung ank pertama. mula ii preggy alahan teruk sgt.

heheh kita sebaya lha sis. saya pon ank first. baru 16minggu

Saya pun 20 tahun.. Dah bersalin 2nd baby dah

Saya pun 20 , anak ketiga daa 🤭

sy pun umur 20 tpi dah brnk masa 8/10 hehw

sy 21..skrg tgh pntang bby first..