Makan maggie boleh ke?

Saya baru 1st trimester dalam 6week+.. Teringin sgt2 nak makan maggie tomyam tu. Sampai xtenteram jiwa duk terbayang maggie tomyam tu. Boleh ke makan?? Bahaya pada kandungan tak??😭😭😭 #firstbaby

14 Balas

dlu pn saya mcm awk jgk trigin nk mkn tomyam cmpur mkn tomyam Maggie cup pn mkn bnyk hari jgk lh mkn.. kalo dak sblom pregnant ni bkn minat sngt tomyam² ni.. bila dh 10w dh tk rsa nk mkn tomyam tu dh.. jemu.. tpi tulh risau jgk kn mkn Maggie kerap sngt.. tu yg selang² mkn kesian kt baby tk dpt khasiat ckup... scan 8w hri tu pn baby ok ja smpai lh skrng 13w