ikut pengalaman mommy2 boy or girll??

saya baru 13weeks+. saya dah 2 kali mimpi dapat baby girl. n mmg dari awal2 dpt tau pregnant pun rasa mcm pregnant baby girl. tp just firasat jela 😅😂 n sepanjang sy pregnant ni saya kerap muntah, malas asyik nak baring je, muka breakout, malas bersiap, suka makan manis2. so saya nak tanya mommy2 , kalau 2 kali dah mimpi dpt bby girl betul ke mmg akan dpt bby girl. ikut pengalaman mommy2? maafla saya cuma tertanya2 je tak kesah pun dpt boy or girl hehe 😁😆😆 #seriusnanya #bantusharing #firstmom

2 Balas

bagi saya alahan ni bukan menentukan gender baby, alahan sbb hormon kita, tapi insha Allah baby gurl kot, selalunya mak ni firasat dia betul mcm saya masa anak 1st, rasa mcm anak gurl n keluar gurl, tapi alahan time tu rajin sgt, morning sickness takde, suka makan manis, kuat pedih ulu hati, muka takde seri langsung.