normal ke di awal kehamilan keluar darah.

saya baru 10w tapi dh nk dkt smnggu kluar drh. mula2 hritu sikit mkin lme mkin byk sikit.. dh pergi klinik swasta dia kata tkde ap. dh mkn ubt kuat kn rahim dgn vitamins dia bg. tpi drh masih ade lagi. prlu ke prgi ke hospital plk. saya risau la jdi mcm ank sulung sye. awl khmilan kluar drh jgk smpai 4bulan bru drh brhnti. lps tu lhir pramatang. 6bln dh brslin.jd ank syurga sbb brat 600kg.

3 Balas

Klu ada keluar darah elok ke hospital terus utk dipantau. Klu tknk, then kena banyakkan rehat tk boleh buat kerja berat.

bgus pergi hos sbb semalam sy pun keluar drh dan doc scan baby xbernyawa...

Bed rest sis. Jangan banyak gerak, banyakkan baring & rehat atas katil.