Keluar drh

Sy nk tnya klu ikutkn sy dh 8minggu.. normal ke drh kluar sikt2...biasa ke klu kerap jgk kluar?? Mcm shri kluar sikt esk plak sikt.. Xbyk.. Mcm dlm keputihn tu setitk mcm tu bukn kluar drh semua.. Rusing plak jdinya sbb ank sulong.. #firstmom #firstbaby #ingintahu #pleasehelp #seriusnanya

3 Balas

mcm sy last year 8w jgk pregnant lpstu gugur. ttbe kua drh skit lpstu ble tukar pad jd makin bnyk . kua drh pekat berketul. sy tus call husb ajk g klnii. then dr suruh g hospitl kt kecemasan utk buat pemeriksaan. skali dr ckp sy gugur. kantung je ad baby dh tkde. so dye cuci skalila alang2 ade dkt sana. pkl 10 malam bru blh balik. dhla time pkp time tu.

btuila..cm sy jgk bru 6w. tp cm drh kluar skit2 adakh normal ye? isaula plak😔

boleh pegi emergency or klinik terus.