10w3da: Assalamualaikum saya nak tanya ada ke ibu yang pernah rasa sakit perut masa tidur, sakit macam perut kena tekan.

Saya baru 10w preggy, anak sulung. Saya semlm kena sakit perut dua kali masa tidur sampai terjaga dari tidur. Rasa perut tu macam kena tekan. Boleh sapa2 share pengalaman? Perlu ke sy jumpa doc?

1 Balas

if ada pndrahan sis kna pergi hsptl... kalau takde normal tu

4y ago

Thank you sis.. alhamdulillah ok takde pendarahan. Sy keep monitor jela kan.