Cara banyakkan susu badan

Saya bakal bersalin tak lama lagi, sekarang tengah dapatkan info untuk banyakkan susu badan. Just in case if nanti dah bersalin, tiba susu kurang. You all makan milk booster apa?

13 Balas

milk booster yg vit tu semua .. xmenjadi bg saya..saya just makan ape yg saya nk makan.. pastu kerapkan BF anak.. in sha Allah ade susunya.. n mostly.. pasang niat .. Ya Allah cukupkanlah susuku sampai ank 2 tahun.. aamiin

milk booster ni xperlu pun xpe..sentiase jaga demand baby je

sye plan nk mnum air longan kering.. kt shopee ade jual..