Darah putih

Saya amik keputusan darah hari ini, Darah putih tinggi sangat , doctor cakap bahaya boleh menyebabkan leukimia . aduh risaunyaa, nak kena kurangkan makan apa apa atau bnyak kan makanan apa ya ??

6 Balas

sama la mcm sy hari tu . dokter suspek sy de kancer . tp lps ambik drh antr makmal . nk tunggu result sbulan lebih mcm² pikir . tp alhamdulillah result semua cantik xde pape . mybe bdn kte de kuman pape .

Sy xmahir bab ni .tp wktu mngandung mcm2 penyakit dy detect...tp lpas bersalin dy ok.In Shaa ALLAH, sis jgn risau ye..

Kurangkan makan sis.. saya kurang darah putih dokter suh makan bnyak sikit 🤣

Cuba google sis sbb tak berapa tahu sgt pasal ni

Brapa bacaan drh putih tu sis? Sy hrtu 16.

sis dah ok kah