darah putih lebih dari darah merah ?

Hai mommy semua ...saya nk tanya pendapat,saya pregnant baru masuk 20 week and this my first baby..saya dari remaja sampai skrg darah putih mmg tinggi dari darah merah ..darah putih saya 12.5 mcm tu darah merah 11.7 ..adakah itu bahaya untuk saya dan kandungan ? Ada kemungkinan ke saya kena anemia ? Sbb doc takde cakap apa2 pun pasal darah saya ..doc HB saya ok jee ..saya risau untuk kandungan saya ..

2 Balas

Ada tanya doktor tak kesan jika darah putih byk. Ada effect kat baby? Sis perlu tya kepada doktor. Mereka lebih arif

5y ago

Ok baik ..terima kasih

sama dgn saya . darah putih tinggi . risau sgt . so skang sisi mcm mane ?