Jahitan vagina

Saya akan bersalin 2bln lg. Sy bercadang menjahit vagina untuk tambahan di sebabkan ini kali ke 7 sy bersalin.. Pernah satu kali sahaja kena jahit.lagi 5orang anak bersalin tanpa jahitan.soalan saya wajar ke sy minta d jahitkan untuk kebahagian rumatangga saya.

1 Balas

Pihak hospital jahit bila perlu sahaja. Tak wajar, jika tiada koyakan mungkin permintaan ditolak kerana pihak hospital hanya menjalankan tanggungjawab.