Siapa nak anak angkat

Saya ada rasa nak bunuh diri and bunuh baby dalam perut, saya tak happy dan takkan happy mengandung anak ni. Siapa siapa area kl boleh contact saya kalau nak baby bulan 9 ni.

42 Balas

hmm Sian nya baby tu..baby Sy Baru meninggal 8bulan dlm kandungan Bulan puasa aritu. if ada rezeki nak ambil anak angkat jugak. yg serius xnak/xboleh jaga baby tu wsap Sy ya .. 01137685300

4mo ago

terima kasih, nanti kalau saya dah selesai melahirkan saya update semula.

sabar sis. klu xnk baby tu jgn buat bkn2. ada caranya. dftrkan dulu surat beranak ya. lepas tu bole ke jkm bg baby tu. supaya dia x jd anak xde warganengara. moga sis kuat ya

Sabar dik, walau apapun masalah adik. Ramai ja yg nak anak tu nnt. Masih ramai pejuang garis 2, sabar menanti. Jika tak nak anak tu, boleh cari saudara mara yg terdekat...

x baik tau..allah bg rezeki kite mgandung ..jagalah elok 2 kandungan...org ssh nk dptkan ttc ...awk senang 2 nk bunuh ank yg x berdosa tue..ingat allah

4mo ago

Kita xduduk ditempat beliau sis.apapun kita yg ada dlm group ni sama2 doa supaya Allah permudahkan urusan beliau bersama zuriat dlm kandungan beliau.

sis, I recommend sis untuk pergi hospital kerajaan untuk jumpa pakar psychiatry untuk buat semakan. Doktor boleh bagi cadangan untuk sis.

ses sdh brthn jauh.tnggl sikit jak lgi untk brjuang jdi ibu hmil...smga ses dpt pnylsaian yg trbaik 😊mri brjuang....kta prmpuan hbt

sabar...jgn bunuh bby tu n bnuh diri...apa yg jdi msti ada jln slesai..awk umur brapa skarang ni..awk dh hbis fkir ke xnk jga bby tu..

Puan, cuba call nombor ni 1-800-18-0066 (MIASA helpline). Yang penting sekarang adalah mental health puan dulu.

awak ... kenapa ? meh share jika sudi.. kita kongsi dan cuba selesaikan masalah .. awak wanita dan ibu yang hebat 💪❤️

nak..boleh bg kat saya? sy bru keguguran..skrg masih ditahan dlm wad..bru gugur 2hr lepas

4mo ago

boleh bg no wasap..