Siapa nak anak angkat

Saya ada rasa nak bunuh diri and bunuh baby dalam perut, saya tak happy dan takkan happy mengandung anak ni. Siapa siapa area kl boleh contact saya kalau nak baby bulan 9 ni.

42 Balas

kenapa sampai mcmtu sis ? , sis gaduh ngn husb ke , ank tu xbersalah sis , smua tu anugerah dari Allah , mengucap sis

kenapa sis sampai mcm tu ? nt sy try cri org yg memerlukan okayy . jgn apa2kan diri awk dan bby tu . ini ujian awak

Emmm sian nye baby Tu klau tau mk dy xnk dy..saya pn tgh mngndung..due 2.9 ni…ade masalah family ke sis

kenapa ade perasaan MCm Tu....Allah..ambik wudhuk mintak pertunjuk Dr Allah ...tenang bykkn istighfar...

Jangan sesekali bg anak tanpa ikut undang undang negara. Boleh disabit kesalahan pemerdagangan manusia.

straight to kecemasan. dapatkan rawatan segera. perasaan macam ni menunjukkan depression tahap teruk

pergi ke yayasan orphancare petaling jaya. disana mungkin dapat membantu puan.

allahhu sis..bnyak2 istighfar sis..sabar...ank sis ade masalah ke?maaf bertny

Sis banyak2 mengucap ya. Semoga Allah beri jalan penyelesaian. 🤲🏻

Boleh bagi orang lain.. jangan bunuh baby yg xbersalah ..🥺🥺🥺