baru pregnant 5week tapi bila scan kecik sangat

saya ada pergi scan minggu lepas dkt klinik. tpi bila scan dr ckp kecik sangat. mmg bila tngk kecik je. tpi bila tengok results scan kawan sya besar je. normal ke tu ? lepastu sya bleeding. dah pergi hospital dr ckp biasa utk first trimester. tpi bila buang air kecil tu kuar mcm darah period lak. hurmm

1 Balas

Sis ada gambar scan tak? Sebab saya pun kecik dr tak nampak

12mo ago

kita pon dh 2 kali pergi hospital. dr ckp kandungan ok. cuma kecik sngt tk nmpk. tpi risau sbb keluar darah berketul jugak