MIMPI BERSALIN PETANDA NK BERSALIN DA KE ??

sekarang dah masuk 34w , tiba2 mimpi dah bersalin . Ada ke mommies yg nk bersalin mimpi cam ni ? Petanda atau mak ni yg terlebih excited nk jumpa baby 😂😂

5 Balas

saya mimpi dukung baby. bila terjaga dari mimpi rasa perut macam rata je. cepat2 bangun tengok dekat cermin. oh rupanya belum bersalin lagi😅😅 then usik2 perut baby response fuhhh. maybe excited plus nervous kot. btw saya 36 minggu dah

Saya pon ada mimpi nak bersalin juga masa 34 minggu. Sekarang 35 minggu da rasa contraction palsu dua kali 😅

Sy plk akk ipar yg mimpi sy dh brsalin.. Dia plk xsabar nk jumpa baby.. Sy pn 36wk

sy ada juga mimpi nk bersalin time tu 4/5 pagi huhuhu baru 36 minggu

Bukan sis tu mimpi je